Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın bapsı ve ivedili çıkış bapsı dâhilin kapı tamir servisi ve kapı değkârtirme hizmetlerinde güvenilir bir firmadır. Hakkımızda elan çokça olgun kullanmak midein istediğiniz dönem bizi arayabilirsiniz.

Yangın Merdiveni Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı veya Yangın Çıkış Bapsı olarak aşina kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut müstacel bir perese takkadak insanoğluın yeğni bir itmesi ile içeriden hariçya hakikat açılmaktadır.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile ait hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm detaylarıyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Bu baplar, yangın alarmı verildiğinde veya yangın kaçış yolları kullanıldığında açılabilen ve yangın sırasında insanların hızla hariçya çıkmasını sağlayıcı özel olarak tasarlanmış baplardır.

Yangın Kapısı Nite Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına demetlı olmakla bile oldukça geniş üretilir. İnsanların ürkü çabucak hızla tahliye olmasını sağlayan bu tavır dirilik kaybı olmaması karınin önemlidir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen strüktürdaki Yangın Bapları en ali kalite ve en oranlı fiyat politikamıza birebir olacak şekilde üretilir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu keyfiyet uğruluk vakalarının önlenmesini sağlar.

Hassaten, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Yangın kapısı kilidi takılmışrken ilgi edilmesi müstelzim en önemli unsur ürkü amerikan bar ile uyumlu olması, ürkü bara yani yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin tıntına düşmesidir.

Yangın kapıları, yangın güvenliği muhtevain önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın bapları için temelı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı yararlanmaı ile alakalı kesif sorulan sorular ve cevapları:

Yangın Kapısı Kesinlikle Tutturulmuşr? Her binanın ehil olduğu saha ve ihtiyacı bakış önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Yangın Kapısı Montajı Yangın Çıkış Kapısı uzman takımlar tarafından konstrüksiyonlmaktadır.

Ekseriya yangın merdiveni ile baş başa kullanılan bu müstacel çıkış bapsı, kriz anlarında insanların yangın sahaından çabucak uzaklaşmalarını sağlamlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

Yangın kapılarının asli görevi insanoğluı yangın anında zemine esenlıklı şekilde ulaştırmak olduğu yürekin, muhtemel olan en kısaca sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini hazırlamak için önlem kırmızıınmaktadır.

 60dk ve 120dk kabil averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Yangın Merdiveni Kapısı Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri hakkında selen alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page